Att mäta på en golfbana

En sak som jag har investerat i och har med mig ut när jag spelar golf. Det är en avståndsmätare från Handla Digitalt. Det som är så bra med en avståndsmätare är att man med den kan ta reda på hur långt det är till green, samt att man exakt kan mäta var den börjar och var den slutar. Den avståndsmätare jag valt kan även göra så att jag kan beräkna och planera mina slag. Det är ett mycket smidigt sätt att mäta olika avstånd på. 

Inte fel med bra prylar på golfbanan

Det är ju det som är kul med golf, att man kan välja att ha med tillbehör ut om man vill. Det är så klart ett måste med golfklubbor och boll, men sedan är det ju så att det finns en massa andra bra saker, inte bara avståndsmätare. Man kan även satsa på att ha golfklocka som räknar  dina slag automatiskt och gör analyser av swingen. Sen så är det ju inte ett måste, att ha en massa prylar om man inte vill. Men jag har det, för jag tycker det är kul.

Snart dags för golfsäsong

Sommaren är på väg och det ska bli skönt att komma ut på lite svenska banor igen. Det är ju trevligt att åka till solen och spela så sett, men det är nåt särskilt med sin egen hemmabana om man säger så. Jag ser fram emot semestern och mycket golfande!

24 May 2018