Ett gästrum är på gång!

Just nu är vi i inredningstagen här hemma. Vi får ofta gäster, som vi spelar golf med så klart och innan har vi bara kunnat erbjuda dem en soffa. Nu inreder vi ett gästrum här hemma, med en säng och en bäddsoffa. Det känns skönt att kunna erbjuda ett rum där våra gäster kan sova så väl som att de kan stänga dörren om sig med om de vill.

Även för dig som bor trångt

Vi har ett så pass stort rum att det får plats med både en bäddsoffa och säng och andra saker, men du som har mindre yta kan också göra ett gästrum, eller ett gästhörn. Det just tack vare bäddsoffor. Dessa soffor som blir sängar är ju perfekta! De tar inte så stor plats och gör att man kan använda dem både dag och natt. Det är inte fel!

Golfresa på gång

Vi håller inte bara på med ett gästrum, vi sitter även och planerar för att åka på en golfresa tillsammans med ett par vänner. Att spela golf på banor utomlands är den perfekta semestern tycker vi. Det lutar åt att åka till Gran Canaria och Maspalomas i år. De har en riktigt fin golfbana där som vi inte testat. Sedan är ju GC en bra ö för att göra annat på med. Njuta av god mat, sol, bad och sånt. Så ja det är lite om vad som väntar här framöver. Men innan vi åker ska gästrummet göras klart!

30 Jan 2018