Ett hus nära golfbanan vore inte fel

hus vid golfbanan

Något jag skulle vilja ha, det är ett hus, utomlands, precis brevid en golfbana. Gärna i ett varmt land eller så. Har sneglat lite på Gran Canaria bland annat. Men vet inte huruvida man kan bygga sig ett hus där, eller om det bara är köpa sådana som finns till salu som gäller. När vi byggde vårt hus här hemma i Sverige, så valde vi ju en bra hustillverkare, som kunde bygga oss det hus vi ville ha. Vi köpte en tomt på en plats vi gillade. Sedan så byggde ju hustillverkaren det åt oss på denna tomten. Dock inte så nära en golfbana, tyvärr, men det är en fin plats vi bor på ändå.

Kolla runt vad vad som gäller

Att bygga hus, utomlands kanske inte är så lätt. Men det borde ju finnas bra hus, eller bungalows om inte annat, nära en av alla golfbanor. Tanken med boende utomlands är ju för att man ska kunna åka dit och spela golf när man än har lust och när man får tag på billiga flygbiljetter. Slippa det där med att boka hotell och sånt varje gång. Jag får nog ta och kolla upp vad som gäller.

Ska ni bygga hus?

På tal om att bygga hus, är det så att ni funderar på det, då kan jag rekommendera en bra hustillverkare. De finns på movehome.se, kolla in dem om ni går i hustankar!

20 May 2019