Resa utan att spela golf

Även om jag för det mesta gärna bokar golfresor, för att åka och spela golf, så är det inte alltid så. Ibland åker vi allt till andra platser utan att tänka på huruvida det finns golfbanor eller inte att spela på där. Vi har nu det senaste pratat om att eventuellt åka till Chile. Resor till Chile har vi tittat på flera gånger förut, men vi har även pratat om andra platser i Sydamerika. Det är snart dags för lite semester för vår del och vi har bestämt oss för en resa, men vet inte vad för resa det blir ännu. 

Kanske en kryssning vore trevligt?

Såg att det finns kryssning Sydamerika och det kanske vore något. Vi har tidigare bara åkt såna korta kryssningar, på 24 timmar och 72 timmar och då inte så långt. Men vet vi pratat om att åka på en lång kryssning innan. Det finns ju en del att välja mellan. Det vore trevligt att få åka på en kryssning som är riktigt lyxig, ni vet med god mat, stor båt och massa aktiviteter ombord. Det är nog en upplevelse skulle jag tro.

Vi får allt ta och bestämma oss

Vi ska nog ta och sätta oss ner och diskutera våra alternativ och sedan bestämma oss för vilken resa det blir. Men det lutar i alla fall åt att det blir någonstans i Sydamerika, då vi inte vart i den delen av världen tidigare. 

 

 

18 May 2018