Viktigt skydda mobilen på golfrundan

På en golfrunda kan man vara med om mycket. Det är olika sorters terräng, det kan vara väderväxlingar och det kan komma överraskningar. Jag har ju alltid med mig mobilen. Oftast ligger den i golfbagen, men ibland föredrar jag ha med mig den i fickan. Dock har jag tänkt att det nog vore bra att skydda den lite bättre än vad jag gör just nu. Jag har inte skaffat något mobilfodral eller mobilskal till den, men funderar på om det kanske är på tiden. Ett fodral för mobilen kostar ju inte så mycket, men det är ett bra sätt att skydda den på!

Vad ska man ha för sort?

Jag var ute på en sida som heter Bjornberry. Där har de dels hårda mobilskal men även mjuka plånboksfodral. Frågan är vilken av dem som är bäst att ha? Det är ett mobilskal till en Samsungtelefon jag behöver. För det är ju en Samsung jag har. Men såg att de även har mobilskal iphone 8 och mycket mer på sin sida. Så den som har en iPhone eller en annan sorts smartphone kan ju hitta fodral de med. 

Snart dags för sista golfrundan i Sverige

Nu när november kommit över oss så blir det inte så mycket mer golfande här hemma i Sverige. Det blir för kallt och sen när snön kommer är det kört. Dock finns det ju gott om härliga golfbanor utomlands och det lutar väl åt minst en sådan golfresa detta år.

 

 

 

9 Nov 2018